Maleri

Maleri af Søren Paulsen, malet 1910. Udsigt over Restrup enge, det gamle klokketårn på Hasseris Skolebakke ved Aalborg. Skænket af Ib Jarlskov, Aabybro 15-1-2018

Tegnebord

Tegnebord, tegnet af arkitekt, kgl. bygningsinspektør Ejnar Packness, udført med understel i lakeret fyr og bordplade i finere lys løvtræ, formentlig valnød. Understel med fire ben, sarg og endestykker bestående af et udskåret understykke og to lodrette bærestykker, hvorimellem en fyldholt med initialerne EP i en svejfet rude. Bordpladen bæres af tre tværgående jerndragere. Bordplade med mærker efter beslag.

Borddetalje

Bordet er formentlig udført til Ejnar Pachness tegnestue i retsbygningen, Fleskum Herred, Hasserisgade, nu retsbygning ved arrest. Stod senere i E. P.s tegnestue i en sidefløj til Julianesminde, hvor det stod til E. P.s død i 1954. Derefter givet til arkitekt Jacob Blegvad og flyttet til dennes tegnestue på Kastetvej 2.

Givet til Hasserisstuerne af Jacob Blegvad 2002.

Maleri

Maleri, olie på lærred, sign. af Knud J. Klemmensen, tituleret “Mølholmsbroen” Maj 1933. Motivet er set fra land mod nordvest til Egholm, i forgrunden joller, redskaber mv. i mellemgrunden et mindre sejlførende skib.
Gave til direktør Axel Valdemar Jensen, direktør på cementfabrikken Norden. Hængt på Rafns Allé 7 til 1952.

Givet af Bente Blegvad, datter af Axel V. Jensen, 2002.

Ottekantet bord

8-kantet bordplade, diam. 80 på do. sarg, h:61 stående på søjle med kube og fire svejfede ben. Bordpladen rig på intarsia i birk, mahogny m.fl., lagt i cirkel- og båndmønster.

Sofa

Sofa med tilpasset form tegnet af arkitekt, kgl. bygningsinspktør Ejnar Packness og udført i lakeret elm af Bdr. Nielsen, Aalborg, møbeletablissement (metalskilt på bagside af rygstykke). Overstykke med let udskæring på armlænenes forstykker: I venstresiden buet armlæn, ryg med forhøjning, højresiden mindre udbuet. Ben let udsvejfede. Betrukket med gyldent, mønstret damask, monteret med agrammer (snor).

Klubstol

Rund ryg, overstykke af finer (elm), rund sarg, lige ben, gyldent brokade, sæde b:53, d:42, h:42, ryg h: 80.
Tegnet af arkitekt, kgl. bygningsinspktør Ejnar Packness i 1920’rne til Laurids Schiötz-Christensen. Den stod i hans lejlighed på Nytorv

Lysedug

Broderet, brunsort med større blomster i farve i krans, brunt bagstykke af silke monteret med snor.

Sofapude

Hvis ikke andet er nævnt er genstandene testamenteret af Eja Packness til Hasserisstuerne 1998. Genstandene opbevares i Arkivet i Vestbjerg