Hasserisstuerne udgiver flot bog om Packness

Så kom Packness bogen endelig på gaden. Derfor holdt Hasserisstuerne en  festlighed i lokalerne under Hasseris kirke tirsdag 6. december for små 100 medlemmer, slægtninge, og indbudte. Der var rift om bogen lige fra starten. Den var gratis for medlemmer, men koster kr. 150,- plus forsendelse for alle andre ved bestilling her.

Bogen kan nu kun købes gennem Hasserisstuerne.

packness reception

Her blev der sagt tak, blandt andet for de fonde der har finanisieret det årelange arbejde det har været at skrive, fotografere og redigere bogen den 384 sider store bog Packness. Hasserisstuernes tidl. kasser Jørgen Laustsen holder styr udleveringen. (foto)

packness reception1

Forfatter og arkitekt Erik Iversen sagde i sin tale at det, der var mest spændende at få afdækket var, hvorfor Packness' huse fik netop den stil de er kendte for. Det skrev den kendte arkitekt ikke ret meget om. "De notater vi fandt handlede mere om hvorfor han var blevet den person han var." sagde Erik Iversen.

Der er ingen tvivl om at det er en meget ambitiøs bog, som Hasserisstuerne har udgivet, så bogen vil givetvis trække store overskrifter i anmeldelserne.

 

Se artiklen om udgivelsen, som den står i Midt Vest Avisen 15.december 2011. (PDF: 475mb) Download

erik iversen
__________________________________________________________________________________________________